9 Ekim 2007 Salı

kemikal biladerlerde bayram telaşesi

bilindiği üzere önümüz bayram arkamız seyran gününde kemikal biladerler ve tüm kınıklı sosyal formu olarak çocuklara şeker hastası olana kadar şakır (zazacada şeker demek) dağıtma kapmanyası düzenliyor . Bayram günü yapılacak program ise şöyle :
*Sabah namazınına mütabiken (doğru yazmamış olabilirim çünkü bu kelimeyi ilkez kullanıyorum) ayağı kalkılacak yüzler yıkandıktan sonra sınırsız patates ve sigara böreğiyle hazırlanmış kahvaltı yapılacak...
*Çöp torbalarına zulalanmış kent ülker sagra special(: ları sırtladıktan sonra SÇEK yurdunun önünde belediyenin BAŞı vALİ orgenaral NurHayat gora ve belediye marşı eşliğinde ceddin dere , aman ormacı şarkılarının eşliğinde sevgili müftününde yardımıyla devlet merasiminden sonra şakır dağıtılacak.
*Takiben çocukları lunaparka götürüp bir tebessümün önemi hakkında kısa bir konuşma yapıldıktan sonra sinema ve tiyatro gösterilerine gidilecek .
kınıklı sosyal yaşam formu adına zırtaboz haber ajansı yobaz insan polemarch yaptığı röportajda;
pijlik iyidir insanın bıdı bıdı edecek bir ailesinin olmaması dahada iyi ama çocuklar kadınlar gibi değildir kadınları sularsın geçer gider ama çocuklar diyerek gözyaşlarını tutamadı ve ekledi geleceğimizin bir şekilde ishal olmak şartıyla ağzına dışkısını boşaltacak olan bu çocuklar hiç değilse bile devletmin milletimin insanlık tarihinin onları umursamamasına rağmen hiç olmazsa bir tuvalet kağıdına bile ihtiyacı olduğunu bir şekilde onları güldürmenin onlara bir şeylerin doğru olduğunu göstermenin ise onların çocukluklarını paylaşmaktan geçtiğini açıkladı.

Hiç yorum yok: