22 Ekim 2007 Pazartesi

kemikal biladerden bir sosyal doku kampanyası

"olmadık işlerde üstümüze yok a.ş" genel müdürü mr. çiço yeni bir genelgeyle görev değişikliğini ve gerekçelerini bildirdi . mr. çiçonun zırtaboz haber ajansına yaptığı açıklamada bu görev değişikliğinin uzun zamandır yapılması gerektiğini ajans haberlerinin bir düzene girmesi gerektiğini gor adamının ise bir kaç zaman dilimidir göstermiş olduğu ve bir kaç tane olmak üzere led yanmasında mr.çiço ya yardım etmesi yüzünden gönlünde fetih etme süretiyle belirli bir alan kapladığını bu yüzden mertebesini yükseltme kararı aldığını açıkladı . gor adamına kınıklı sosyal yaşam formunu demokratik üst kurulunda yapılan halka açık oylamada versiyon yükseltme kararı alındı . gor adamı artık sonuna e(entellektüel bir birikime sahip olmuş yeterince kitap ve adult film izlemiş kapasitesini ifade eden "e" harfi takıntısıyla) eklenerek gorE adamı v.4.1 beta olarak yayın hayatına devam etteceğini bildirdi. gorE adamının yazdığı ilk yazıya içerleyen yobaz insan polemarchın yaptığı açıklamada "çıktı tezkere gor gitsin askere " diyerek sitemlerini belirti . gorE adamı mutluluktan olacaki moongirlle mağarasına çekilip sabaha kadar tamam 5 dk ordayım oyalama taktiklerine girerek kış uykusuna yattı.
peki bundan sonra yobaz insan polemarch ı hangi görev bekliyor?
bilindiği üzere yazı işleri direktörlüğünden tekme ve uçan nesnelerle bir anda tasfiye edilen yobaz insan zırtaboz haber ajansına yaptığı açıklama
uzun zamandır kendime ayırmak istediğim zamanı kötü bir nedenle de olsa yakalama fırsatı buldum . bu zaman diliminde biraz dinlenip ansiklopedi okuyup hannah severina vukoviçi serisini izleyeceğini park ve bahçe olamak üzere kendini ikebana sanatını ilerleteceğini açıkladı . zırtaboz haber ajansı olarak yeni hayatında yobaz insan polemarch a başarılar dileriz (:

Hiç yorum yok: