31 Ağustos 2007 Cuma

Kemikal biladerler

Kemikal biladerler uzun süren uğraşlar sonucunda nete taşındı amacımız ev içi yürütmekte olduğumuz tartışmaları birazda olsa sizlerle paylaşabilmek. Günümüz yaşam formları bir çok şeyler denilen zorunluluk biçimlerini bizlere bir şekilde absorbe ederken amacımız bir kısımda olsa bunları başkalarıyla paylasa bilmek .
Yanıtlanması gereken en basit sorulardan biri biz kimiz .
  • Biz diye bir olgu yok aynı evi paylaşan iki insan ve onların didişmelerine yeri geldiğinde çemkirmelerine tanık olacaksınız.
  • Burda paylaştığımız herşey eleştirel bir üslüpla sizlere aksedilecek ve bunlar uzun süren tartışma süreçlerinden çıktıktan sonra adam olup olmadığımıza karar verilecek .
  • Amacımız ise kapitalizm ve siz ona ne izm derseniz deyin onun tahribat biçimleri üzerine dayanışmanın radikal bir durum olduğun açıklığa kavuşturmak .
  • Burda kitap okumalarından merak ettiğimiz herşeyden bahsetmeye çalışacaz yeri gelecek beş parasız nasıl yemek yapılacağı konusunda ip ucuları verirken yeri gelecek dünya üzerinde nasıl bir siyasal örgütlenme düşünülmeliyi tartışacağız .
  • Asıl amacımızı tanımlarsak
  1. Dayanışmanın radikal bir durumun infazı olduğunu .
  2. Şuan bize sunulan izmler üzerinden oluşan sistemlerin dumura uğratılmasının gerekliliği
  3. Kahkahanın gösterilebilecek en büyük eylem biçimi olduğunu uygulayabilmek olarak tarifleye biliriz.

Hiç yorum yok: